Media Vacatures - Logo - RGB - Wit

Te land, ter zee en in de lucht : Kandidaten

feb 12, 2024

Tobbedansen, Snel naar de bel, Duw ‘m d’r af, Met je as over de plas. Iedereen weet gelijk waar het over gaat: Te Land Ter Zee En In De Lucht. Misschien wel het meest iconische amusementsprogramma van de Nederlandse televisie. En dit stukje nostalgische tv komt terug! We gaan weer glijden, plonsen, rijden, trappen, duwen en hopelijk ook weer heel veel bellen aan die felbegeerde bel.

We zijn op zoek naar waaghalzen en durfals die de uitdaging aan durven gaan en met de mooiste en snelste creaties de schans af willen gaan. Ben je stoer en handig, heb je zin in een beetje adrenaline en enorm veel gekheid en gezelligheid? Geef je dan nu op, samen met je vrienden, carnavals-, studenten- of muziekvereniging, buurman, schoonmoeder of wie dan ook! Wij kunnen niet wachten om al die mooie creaties de schans af te zien gaan.

Naast het invullen van de vragenlijst vragen we je tot slot om een duidelijke recente foto en een video van jezelf toe te voegen. De video kun je op je mobiele telefoon maken (Houd je mobiel in de breedte vast, dus niet ‘rechtop’.)

Let op:

  • Minimale leeftijd is 18 jaar!
  • Wil je iemand aanmelden, laat deze persoon dan zelf dit formulier invullen. We behandelen geen aanmeldingen die voor een ander worden gedaan.