Media Vacatures - Logo - RGB - Wit

RTL Nieuws: Gepassioneerde Talenten

mrt 11, 2024

Ben jij een ervaren journalist met een scherpe neus voor onderzoeksjournalistiek? Of misschien een nieuwschef die weet hoe je een team naar grotere hoogten kunt leiden? Of ben jij onze volgende Freelance Correspondent die de verhalen vanuit het prachtige Italië naar ons publiek brengt? Dan willen we jou leren kennen!

Waarom kiezen voor RTL Nieuws?

– Een dynamische werkomgeving vol passie voor nieuws
– Kansen voor professionele ontwikkeling en groei
– Samenwerking met toegewijde en talentvolle collega’s
– De mogelijkheid om een stempel te drukken op de nieuwsindustrie

Drie nieuwe vacatures:

1. Chef Onderzoeksredactie
Leid ons onderzoeksteam naar nieuwe hoogten! We zoeken een visionaire journalist met een bewezen staat van dienst in diepgravende onderzoeksjournalistiek. Durf de waarheid bloot te leggen en impact te maken met jouw verhalen.

2. Chef Binnenlandredactie
Ben jij een dynamische nieuwschef die weet hoe je een team van getalenteerde journalisten moet leiden? Samen bouwen we aan de binnenlandse nieuwsdekking van de toekomst. Neem de leiding en maak het verschil!

3. Freelance Correspondent Italië
Sta jij ervoor open om vanuit Italië gepassioneerde verhalen te maken die dit prachtige land te bieden heeft? Word onze freelance correspondent en breng de Italiaanse cultuur, politiek en maatschappij naar onze kijkers.

Meer lezen of direct solliciteren? Voor de gehele vacatureteksten klik hier. We ontvangen graag zsm jouw motivatie en CV. We kunnen niet wachten om jouw talent te ontdekken!