Media Vacatures - Logo - RGB - Wit

DMC Production: Playout Operator

mrt 29, 2024

Ben jij een sportliefhebber en kijk je graag naar sportwedstrijden en televisieprogramma’s? Zou jij niets liever willen dan achter de schermen meewerken aan de uitzending van programma’s en live events die te zien zijn op alle kanalen van Ziggo Sport? Kom dan bij ons werken als Playout Operator.  

De rol 

Als Playout Operator zorg je ervoor dat alle programma’s en live evenementen op de Ziggo Sport-kanalen soepel worden uitgezonden, of dit nu op tv is of online. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van de uitzendplanning, waarbij je ervoor zorgt dat de content wordt uitgezonden volgens de hoogste kwaliteitsnormen.  

Daarnaast houd je je bezig met: 

  • Het controleren en waar nodig aanpassen van de uitzendschema’s  
  • Het controleren van videobestanden, audio-instellingen en graphics voor een optimale kijkervaring  
  • Bij technische storingen of onverwachte onderbrekingen neem je snel en efficiënt maatregelen om de uitzending te herstellen  
  • Het documenteren en rapporteren van eventuele storingen voor verdere analyse 
  • Controleren op het naleven van de reclamerichtlijnen en het waar nodig aanbrengen van correcties 

Ben jij degene die we zoeken?

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s die gek zijn van sport die graag willen werken in een live broadcast omgeving. Het hebben van een technische werkervaring is geen vereiste, want bij ons kan je het vak leren. Rijk is, is dat je het niet erg vindt om naast overdag, ook in de weekenden- avonden en nachten te werken.  

Als je een teamplayer bent met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die goed kan communiceren, multitasken en in staat is om scherpe beslissingen te nemen in een stressvolle, deadline-gedreven omgeving dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! 

Wat je kunt verwachten 

De unieke kans om te werken bij een start-up op het Media Park in Hilversum. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van ons bedrijf.  

Ons snelgroeiende team bestaat uit meer dan 30 enthousiastelingen met diverse internationale achtergronden.  

Omdat we een jong bedrijf zijn in een groeiend en snel veranderend vakgebied, is er veel ruimte om te groeien en behoefte aan eigen initiatief. 

Solliciteer nu! 

Mail je CV naar recruitment.nl@dmcproduction.com