Media Vacatures - Logo - RGB - Wit

Red Bull Stalen Ros: Teams

apr 15, 2024

Red Bull Stalen Ros is terug!
Halen jullie de finish… of een nat pak?

Welkom in onze prettig gestoorde wereld op wielen, want dat is Red Bull Stalen Ros. Een fietsrace op het water met een oud-Hollands tintje. De teams worden uitgedaagd een flitsende fiets te ontwerpen, te bouwen en zo snel mogelijk het parcours over het water af te leggen. Halen ze de bel en houden ze het droog… of eindigen ze met een nat pak?

Klinkt dit als muziek in je oren? Zijn jullie HET team dat zich onsterfelijk maakt en dat op zaterdag 7 september in o, o, Den Haag er met de winst vandoor gaat? Schrijf je dan snel hier in en doe mee! 

Over Red Bull Stalen Ros

In een team van 2 personen gaan jullie op hoge snelheid van de speciaal gebouwde baan af, op de prachtige Prinsessegracht in Den Haag. Door de waanzinnige, oud-Hollandse obstakels wordt het een doldwaze rit om nooit te vergeten. Wat heb je nodig? Creativiteit en een gezonde drang om te winnen. Hoe sneller en hoe origineler jullie de baan afgaan, hoe meer punten. Elk ros moet helemaal origineel zijn en wordt enkel aangedreven door zwaartekracht, beenspieren en een slokje Red Bull. Of het nou een tandem, bakfiets of BMX is, zolang het twee wielen, een stuur en een rem heeft, je er met z’n tweeën op kan zitten én samen de finish haalt, zit je goed.